Servicedesk

Vandaag geopend tot 17:00

Wij zijn tot 22:00 geopend voor klanten met een toereikende SLA

Over CompuTeam

CompuTeam is een ICT-dienstverlener met een jarenlange trouwe klantenkring in verschillende sectoren. Sinds 2000 hebben wij ervaring opgedaan op het gebied van ICT-beheer, klantondersteuning, ICT-oplossingen en -innovaties. Onze ICT-oplossingen zijn altijd praktisch en – door creatief met u mee te denken ? passend bij uw situatie.

 

Focus CompuTeam

Omdat wij geloven in flexibiliteit en maatwerk, kijken we voor al onze klanten naar de beste ICT-oplossingen. Aandachtspunten hierbij zijn;

  • Efficiency; door efficient te werken en alleen dat te doen wat nodig is, besparen we kosten en zorgen voor een betrouwbare werkomgeving.
  • Veiligheid; duidelijke afspraken en degelijke, bewezen technieken zorgen ervoor dat u kunt vertrouwen op de oplossingen die wij bieden.
  • Communicatie; wij hechten veel waarde aan een open communicatie met onze klanten. Weten waar u aan toe bent, korte lijnen voor overleg en een goede bereikbaarheid van onze Servicedesk, zijn hiervoor belangrijke voorwaarden.
  • Ontzorgen; door met u mee te denken, goed te luisteren naar uw vragen en het volledige ICT-traject uit handen te nemen, wordt uw ICT in plaats van een zorg een waardevolle toevoeging voor uw bedrijfsvoering.

Maatwerk

CompuTeam kan uw volledige ICT verzorgen. Maar waar heeft u precies behoefte aan? In overleg kijken we met u wat nodig en gewenst is. Op basis van een vrijblijvende kennismaking inventariseren wij uw behoeften en geven de mogelijkheden aan waaruit u kunt kiezen. Zo weet u waar u aan toe bent en heeft u volledige controle over uw ICT-budget.

Preferred partners

Ons werk doen wij samen met een hecht netwerk van specialisten. Kennispartners die wij om ons heen verzameld hebben, zodat we voor ieder vraagstuk voldoende kennis in huis hebben. Zo hebben we o.a. partnerschappen afgesloten op het gebied van ICT-beveiliging, ICT-helpdesk, websiteontwikkeling en met leveranciers van internet- en VoIP-verbindingen. Samen met deze partners leveren wij de expertise en cre?ren we de oplossingen, waarmee de continu?teit van uw ICT-omgeving gewaarborgd is.

Meer weten over CompuTeam en de verschillende mogelijkheden voor uw organisatie?

Onze diensten

Vragen of vrijblijvend kennis maken?

Contact & Kennismaken