Servicedesk

Vandaag geopend tot 17:00

Wij zijn tot 22:00 geopend voor klanten met een toereikende SLA

Diensten

Werkt u voor de automatisering of werkt de automatisering voor u? CompuTeam zorgt dat uw ICT doet waarvoor het bedoeld is; u ondersteunen in uw bedrijfsprocessen.

Systeem- en netwerkbeheer

Onbezorgd werken

U wilt zich geen zorgen maken over de werkbaarheid van uw ICT systeem. Door het systeembeheer aan CompuTeam toe te vertrouwen, kunt u zich richten op wat voor u belangrijk is: uw werk. Het Systeem- en netwerkbeheer van CompuTeam bestaat uit proactieve werkzaamheden; van het installeren van updates tot het toegangsbeheer voor al uw medewerkers. Ook het verhelpen van is hier onderdeel van, waarbij wij uw systeem constant monitoren. Zo signaleren wij eventuele problemen vaak eerder dan dat u daar zelf erg in hebt.

Cloud Services

Flexibele werkplek

Veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid staan bij Cloud Services van CompuTeam voorop. Om te zorgen dat u altijd en overal bij uw bestanden, e-mail, agenda of website kunt komen. De mogelijkheden zijn legio, maar niet altijd voor u van toepassing. Daarom kijkt CompuTeam samen met u naar de mogelijkheden.

Hard- en software

Hoge bedrijfszekerheid

CompuTeam levert software en apparatuur, kan installeren en configureren, zodat alles aansluit op uw manier van werken. Wij geven advies over het gebruik, benodigde licenties, betrouwbare merken en plaatsen alles in een passend netwerk. Wij bieden alleen lange termijnoplossingen aan, zodat u niet onnodig kosten hoeft te maken.

Monitoring en veiligheid

Betrouwbaarheid en duidelijk

Per klant worden het netwerk, de server, het toegangsbeheer en de back-up gemonitord op beschikbaarheid en uitvoering van taken. Middels het regulier draaien van testen wordt uw systeem getoetst op kwetsbaarheden. Indien u dat wenst, kunnen we door een onafhankelijke partij een test met rapport laten maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

VoIP

Flexibele telefonie

Middels VoIP kunt u bellen via internet. Of uw huidige telefooncentrale nu aan vervanging toe is of dat u steeds flexibeler wilt werken. Wat de aanleiding ook is; VoIP biedt u vele mogelijkheden en helpt u kosten te besparen.

Webdiensten

24/7 online

Via onze Preferred Partner bieden wij webdiensten aan. Wij bouwen en hosten websites en ontwikkelen applicaties. Voor uw online zichtbaarheid, die 24/7 gegarandeerd bereikbaar is.

Servicedesk

Zekerheid voor een vaste prijs

Precies weten waar u aan toe bent en geen zorgen om uw ICT? Tegen een vaste prijs per maand, regelen wij de service en onderhoud. Duidelijk, veilig en effici?nt, waarbij onze Servicedesk u snel weer op weg helpt.

Wilt u meer weten over onze ICT-oplossingen of vrijblijvend kennis maken? Neem contact met ons op.

Contact & Kennismaken